Krzycho-63 Czyli to normalna sprawa że nie mogę połączyć się na kanale 25?
W takim razie jak sprawdzić imo jak coś się wysypie?
W kanale 17 coś pokaże?
:shock: :shock: więcej ich matka nie miała? aż strach dzisiaj wyjeżdżać
Co najlepsze - jeden patrol stał na dwupasmowej czterdziestce. Drugi patrol stał na dwupasmowej pięćdziesiątce, gdzie nie ma żadnych budynków, ale jest teren zabudowany. Trzeci stał na siedemdziesiątce i jednopasmówce (ok, rozumiem). Vectry szalały na A4 (też rozumiem). Przenośny fotoradar stał na trzypasmowej czterdziestce!!! Szkoda słów. :/
Mickul, szkoda słów od razu, stali tam gdzie prawdopodobieństwo złapanie kogoś jest największe (oczywiście tego co jedzie 50+ od dopuszczalnej, bo mniejszych mandatów im się nie opłaca dawać, bo szkoda blankietów i długopisów)
Mihau, Oj nie powiedziałbym. :P Mnie złapali za + 23km/h. Cały ten zeszycik z blankietami, czy jak to się nazywa, co chwilę zmieniał strony, bo było wietrznie. Po podpisaniu mandatu spojrzałem tylko na przelatujące kartki, a tam same stówki i 4 punkty karne.
Ostatnio było też coś na temat kontroli kierowców , którzy nie zaponiają pasów.
Zatrzymali mnie 3 razy i za każdym razem ta sama mina :shock:
"Dlaczego Panie nie zapina pasów?"
- Bo nie lubie
"Za to grozi mandat karny 100 zł i 2 pkt. karne"
- Wiem , ale mam zaświadczenie lekarskie i nie musze zapinać
:shock: :shock: :shock:
"Dziękuje w takim razie i życze szerokiej drogi"
Ot Panowie chcieli zarobić :lol:
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
ja zrobiłem dziś coś ponad 400 km i na odcinku Pruszków -Białystok widziałem 2 nieoznakowane , na szczęście moje bo odcinek ten pokonałem ze średnią prędkością 130-140km/h mnie nie trafili, choć jak wracałem to było blisko bo zatrzymali przede mną jakiegoś faceta a mondeo jechało dosłownie 2 auta z przodu.
Na Białostockich trasach tępi kierowców nowa vectra w złotym kolorze
Komentarz